Arja Harjunpää: Lassella on vaikuttamisen kanavat tiedossa alueen hyväksi

Etelä-Pohjanmaalle ja Suupohjalle on tärkeää, että meillä on oma kansanedustaja huolehtimassa ja valvomassa alueemme etuja. Tähän työhön Lasse Hautala on erinomainen ehdokas.

Eduskuntavaaleissa tärkeimpiä teemoja alueemme tulevaisuuden kannalta ovat alueiden tasa-arvoinen kohtelu, maaseudun elämisen edellytysten edistäminen, maan huoltovarmuus ja kotimainen lähiruoka. On selvää, ettei ihmisen keskittäminen kaupunkeihin ole Suomelle hyväksi, vaan koko maa on pidettävä asuttuna. Maaseudulla on oltava jatkossakin mahdollisuus asua, elää ja tehdä työtä. Suomen turvallisuusympäristö on muuttunut rajusti viime aikoina, joten huoltovarmuudenkin kannalta kotimainen ruoka on elinehto ja se tarvitsee puolustajansa. Myös ilmastopolitiikkaan pitää saada tolkku.

Lassella on kyky ja tahto vaikuttaa meille tärkeisiin kysymyksiin. Hän on ollut aiemmin kansanedustajana, joten hän tietää, millaiseen tehtävään on hakeutumassa. Hänellä on vaikuttamisen kanavat tiedossa. Ihmisenä Lasse on ystävällinen, sovitteleva, maltillinen, kohtelias ja kuunteleva, joka osaa huomioida kaikenikäiset ihmiset. Ihmisten ja alueen edunvalvonnassa näistä ominaisuuksista on hyötyä.

Arja Harjunpää
Karijoen kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu